6934441507 Ίλιον, Αττική spagouros_marios@hotmail.com
hero image
Facebook
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Spagouros Hellenic Pack | Χάρτινα & Πλαστικά Είδη Συσκευασίας Τροφίμων Ίλιον Αττική


Ως δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία και με προσήλωση στην παροχή ποιοτικών προϊόντων, προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις κάθε πελάτη, η εταιρεία μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που σχετίζονται με τα είδη συσκευασίας και μεταφοράς τροφίμων.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της Spagouros Hellenic Pack!!
ενώ για οποιαδήποτε σχετική απορία ή διευκρίνιση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6934441507.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ

σε διάφορα χρώματα & μεγέθη, οι οποίες και αποτελούν την καλύτερη επιλογή για μανάβικα, αρτοποιεία, φαρμακεία, ιχθυοπωλεία και καταστήματα fast food.
 
 
ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ

Η σακούλες μεταφοράς προϊόντων μπορούν να γίνουν μια πολύ καλή διαφήμιση για την επιχείρηση σας. Σε εμάς θα βρείτε πλαστικές σακούλες σε διάφορα χρώματα & μεγέθη.
 
 
ΧΑΡΤΙΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ

για φούρνους, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία κ.α., σε διάφορα μεγέθη και σχέδια αλλά και με την δυνατότητα εκτύπωσης του σχεδίου που επιθυμείτε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΧΑΡΤΙΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ

για την μεταφορά προϊόντων φούρνων, οπωροπωλείων, φαρμακείων κ.α. σε διάφορα μεγέθη και σχέδια που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.
 
 
ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΟΥΤΙΑ

για την συσκευασία ειδών ζαχαροπλαστείου, φούρνου κ.α. αλλά και χάρτινα κουτιά για τα προϊόντα στο χέρι όπως καφέδες κ.α.
 
 
ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΑΓΟΥ

Η ειδικά σχεδιασμένη διάφανη σακούλα χρησιμοποιείται για μεταφορά πάγου, καθώς έχει υψηλή αντοχή ώστε να μην παγώνει και σκίζεται.
 
 
ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά απορρυπαντικά και προϊόντα καθαρισμού, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 

Σε όλες τις συσκευασίες που σας προσφέρουμε μπορούμε να εκτυπώσουμε πάνω τους το λογότυπο ή όποιο άλλο σχέδιο και πληροφορία επιθυμείτε.
  Όλα τα προϊόντα μας έχουν δοκιμαστεί σε συνθήκες μεταφοράς και παρέχουν στους πελάτες μας την πιο αξιόπιστη λύση.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, οι ολοκληρωμένες λύσεις και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που μας ξεχωρίζουν αλλά και οι λόγοι για τους οποίους οι πελάτες μας μας προτιμούν και μας προτείνουν.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελίας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ίλιον και όλη την Αττική.