6934441507 Ίλιον, Αττική spagouros_marios@hotmail.com
Facebook
 
 
 
 
 
Spagouros Hellenic Pack
Χάρτινα & Πλαστικά Είδη Συσκευασίας Τροφίμων Ίλιον Αττική


Η εταιρεία μας “Spagouros Hellenic Pack” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Ίλιον, ειδικεύεται εδώ και αρκετά χρόνια στα είδη συσκευασίας τροφίμων καθώς και στα είδη καθαριότητας, προσφέροντας λύσεις στα μέτρα κάθε επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από χάρτινα και πλαστικά είδη συσκευασίας τροφίμων όπως σακούλες μεταφοράς, σακουλάκια, κουτιά, χαρτιά περιτυλίγματος και πολλά ακόμα συναφή είδη καθώς και ποιοτικά απορρυπαντικών, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις με σκοπό την διαφοροποίηση της επιχείρησής σας ενώ μπορούμε να τυπώσουμε το λογότυπό σας πάνω στις συσκευασίες, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά προϊόντα για την επιχείρησή σας. 

Το εύρος των προϊόντων, η αξιοπιστία, η ποιότητα και η ταχύτητα εξυπηρέτησης σε συνάρτηση με τις προσιτές τιμές, είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν την εταιρεία μας και την καθιστούν την ιδανική επιλογή.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις καθώς και ο διαρκής εμπλουτισμός των προϊόντων μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.
 
   
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥME

Με πρωτοπόρες ιδέες, συνέπεια και υπευθυνότητα, η εταιρεία μας, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, όπως:
  Ψητοπωλεία
  Εστιατόρια
  Καφετέριες
  Φούρνους
  Ζαχαροπλαστεία
  Κρεοπωλεία
  Ιχθυοπωλεία
  Οπωροπωλεία
  Μίνι Μάρκετ - Μπακάλικα
  Φαρμακεία κ.α.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελίας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ίλιον και όλη την Αττική.